Szervíz

Típusválaszték:
Típusválaszték:
  • 1-16 t diesel üzemű, homlokvillás
  • 1-7 t gáz-benzin üzemű, homlokvillás
  • 1-7t elektromos 3,4 támaszú, homlokvillás
  • 1-2 t elektromos, tolóoszlopos
  • 1-3 t raktártechnikai berendezések

 

Felkészült tanácsadó kollégáink sokéves tapasztalattal rendelkeznek az anyagmozgatás és raktározás területén. Készséggel álunk tisztelt ügyfeleink rendelkezésére, akár új, akár használt gép vásárlásáról legyen szó! Segítséget nyújtunk új raktárak kialakításánál, illetve tervezésekor is a szükséges folyosószélességek meghatározásában. Bérgépeket rövid, vagy hosszú távra egyaránt kedvező feltételekkel kínálunk. Banki finanszírozás megoldható, kérje árajánlatunkat!

Szervizünk az ország lefedettségét 20 jól képzet, diagnosztikai műszerekkel, szerszámokkal és alkatrészekkel ellátott járművekkel rendelkező szerviz-technikus munkatársakkal biztosítja. Modern és jól felszerelt műhelyünkben szerelőink a vásárlói kívánságok szerint alakítják át a kiszállításra váró targoncákat. Szerviz munkatársainkat és az őket irányító vezetőket folyamatosan tovább képezzük.
Szervizautóink jól felszereltek, minden munkára alkalmasak, akár a helyszínen is. A jól berendezett műhely komplexum átfogó alkatrész raktárral gyorsan és hatásosan reagál az Ön igényeire.

 

 

A HELI  a világ egyik legnagyobb targoncagyártója, évente közel 95.000 gépet gyártanak. A főegységeket japán beszállítók biztosítják, ami által garantált a kiváló minőség. Fő piaca az észak-amerikai, ázsiai és egyre nagyobb mértékben az európai területek. Gépei megbízhatóak, strapabíróak, masszív szerkezeti felépítés mellett alacsony üzemeltetési és karbantartási költségűek.

Magyarországon kizárólagos gyári képviselet a Targonca Trade 2000 Kft.

 

Szerviz elérhetőség