Steelwrist

STEELWRIST
Röviden a Steelwrist-ről – A svédországi székhellyel rendelkező Steelwrist a 2005-ös alapítása óta az egyik leggyorsabban növekvő ipari vállalat.
Kotrógépekhez készült rototiltek, tiltrotátorok, gyorscsatlakozók, kanalak, raklapvillák és egyéb hatékonyságot növelő adapterek globális gyártója. A vállalat célja, hogy a Világ legjobb kotrógépekre szakosodott adapter gyártója és értékesítője legyen. Ennek okán, nemzetközi fronton egyre több partnerrel sikerül üzleti kapcsolatot kialakítaniuk, és a legújabb partnerek között a Targonca Trade neve is szerepel.
STEELWRIST
Mitől más a Steelwrist
Mitől más a Steelwrist
A Steelwrist termékkínálatának középpontjában a gyorscsatlakozók, rototiltek, tiltrotátorok amelyek a vezérlőrendszerrel együtt a kotrógépek nagyobb hatékonyságát eredményezik. 2012-ben bevezették a szabadalmaztatott „Front Pin Lock” technológiát, amely arra késztette a többi adaptergyártót is, hogy a biztonságos kivitelezés nagyobb figyelmet kapjon. Ennek eredményeként, például az SQ technológia a gyorscsatlakozókat és a forgatókat egy automatikus gyorscsatlakozós rendszerré alakítja, amely egy mozdulattal összekapcsolja a hidraulikát és az elektromos vezérlést, tehát még a fülkéből sem kell kiszállni, egy adapter csere elvégzéséhez még abban az esetben sem amikor a szereléknek külön hidraulikakörre van szüksége.
Hatékonyság növelés
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján bizonyított tény, hogy a Steelwrist termékeivel felszerelt kotrógépek 20-30%-al hatékonyabbak, mint a hagyományos exkavátorok. Ennek eredményeként  kisebb az üzemanyag felhasználás, egy munkaterületre kevesebb munkagép is elegendő lehet, amivel már csökken a szállításra vonatkozó költség, és nagyobb a munkabiztonság is. Az a tény, hogy az adott feladat gyorsabban elvégezhető, és a kotrógépek sokoldalúbbá váltak, végül kisebb környezetterhelést eredményez.
Hatékonyság növelés