GENIE

A GenieIndustries 1966-ban alakult, amikor BudBushnell megvásárolta a sűrített levegővel működő anyagfelvonó gyártási jogait. Úgy tűnt, hogy az ügyfeleket lenyűgözi az emelésre és süllyesztésre használt sűrített levegős rendszer, amelyet csak úgy neveztek, hogy „varázslat a palackban”.
Ezt követően megszületett a „Genie” brand. Az anyagfelvonók és az emelő munkaállványok iránti növekvő kereslet mellett olyan termékeket is kínál a Genie termékcsalád, mint például karos szerkezetű személyemelők, ollós szerkezetű munkaállványok, vagy teleszkópos rakodók.
Napjainkban, a Genie berendezéseket számos iparágban alkalmazzák világszerte, ideértve a bérleti, repülési, építési, szórakoztató, állami és katonai, ipari, valamint a raktári és kiskereskedelmi területeket. A Genie, mint a világ egyik vezető emelőberendezés-gyártója, elkötelezett a hulladék minimalizálása, a minőség javítása, az ügyfelek meghallgatása és az értékesítés utáni kiemelkedő támogatás nyújtása mellett.
Ezek a stratégiák évtizedek óta teszik a Genie-t megbízható márkává, és az ügyfeleket és vállalkozásaikat magasabb szintre fogják helyezni. A Genie több mint 50 éve felülmúlja termékfejlesztési erőfeszítéseit, és arra összpontosít, hogy ügyfelei minél nagyobb sikereket érjenek el a Genie gépek használatával.