XCMG

A Xuzhou Construction Machinery Group Co. Ltd. ( XCMG ) 1943-as megalapítását követően, a kínai építőipari gépgyártók élvonalának oszlopos tagja. Elkötelezett célja a vállalatnak, hogy a világ élmezőnyébe kerüljön, majd ezt követően a megszerzett pozíciót stabilan tartani tudja.
Jelenleg a világ 3. legnagyobb építőipari gépgyártója, és 2. helyen áll a „Kína 100 legjobb gépgyártó vállalata” listán.
Ehhez az eredményhez elengedhetetlen feltétel volt a megfelelő szellemi értékek megtartása, mint például a fegyelem, a haladó gondolkodás, valamint a kreativitás.
Az XCMG a kínai munkagépipar élvonalába tartozik, és az iparág egyik legnagyobb és legbefolyásosabb vállalatcsoportjává fejlődött. Ezen a területen szerzett tapasztalatok alapján kijelenthető, hogy az átlagnál színesebb termékskálára és termékcsaládok fejlesztésére törekednek, hogy minden területen tudjanak minőségi munkagéppel szolgálni, legyen az minikotró, vagy éppen bányagép.
A globális piacon való szilárd és stabil fejlődése során az XCMG fokozatosan 183 országot, és régiót lefedő marketinghálózatot hozott létre, amely több mint 2000 szervizközpontból, és több mint 6000 műszaki szakértőből áll. A további 5000 marketing- és értékesítési szolgáltató világszerte azon dolgozik, hogy a minőségi munkagépeket globálisan, minden országban is elismerjék.
XCMG AZ EURÓPAI PIACON
Az XCMG vállalat 2012-ben Krefeld városában (Németország) hozta létre európai központját, ahová 100 képzett szakembert is hozott az anyavállalattól, hogy tudásukkal, és szakértelmükkel végezzenek minőségi munkát. A társaság fele mérnökként, kutatás fejlesztésért felelős, hogy az európai piacnak is megfelelő termékkel tudjanak megjelenni ezen a kontinensen, és kiküszöböljék azon hibákat, amik az etnikai különbségek miatt kényelmetlen lehet, az európai közönségnek(, például: testalkat, testfelépítés, különböző igények, általános elvárások stb.). A kutatásra való eredményeket alátámasztva kezdte a gyártó a terjeszkedést ebben a régióban, ahol a 2022-es évtől kapcsolatba került a Targonca Trade csapatával. Bízunk benne, hogy az együttműködés újabb sikereket, és hosszútávú együttműködést eredményez!
XCMG AZ EURÓPAI PIACON