Mind a(z) 8 találat megjelenítése

A H3 sorozat a legújabb technikai kivitelezéseknek köszönhetően, EURO V-ös motorral, kiváló teljesítményt nyújt mindenki számára. A Heli targoncák magas színvonalú teljesítménye, kényelmes vezetési élménye, és az egyszerű és biztonságos üzemeltetése nagymértékben meg fogja könnyíteni munkáját.

SPECIFIKÁCIÓ

VIDEÓ

HELI nemrég bemutatta a vadonatúj G3 sorozatú targoncákat, köztük a 4,5 tonnás ellensúlyos belsőégésűt . Ezek a gépek tele vannak új innovatív megoldásokkal amik a HELI gyárat még magasabb szintre sorolják a világ targonca gyárainak a listáján. Az új G3 sorozat erősíti a HELI már irigylésre méltó helyzetét.

SPECIFIKÁCIÓ

Megnövelt komfort ,megújított kivitelezés hidraulikus és mechanikus váltórendszerek egyaránt elérhetőek könnyen kezelhető kormány, kis forgási sugár, teljes hidraulikus vezérlőrendszerrel ellátva egy tudományos ergonomikus eljárás segítségével terveztük a H2000 típusú targoncánkat az üzemeltetésre szánt terület hatékonyan lett megnövelve.

SPECIFIKÁCIÓ

Nagy teljesítményű hatékonyság, műszaki jellemzők figyelemreméltóan javultak. A targonca zajkibocsájtása jelentősen csökkent. Szélesebb belső tér, ésszerűbb alkatrészelrendezés, megnövelt komfort.

SPECIFIKÁCIÓ

A HELI specializált váltója több mint 20 éve igazolja hogy a piacon világ vezető helyet foglalnak el.A teherérzékelés és a kettős szivattyús hidraulikus rendszer technológia nem csak javítja a munka hatékonyságát, hanem hatékonyan csökkenti a targonca energiafogyasztását.

SPECIFIKÁCIÓ

A Heli egy teljesen új konstrukciót adott gépeinek, amik nem csak arra készülnek hogy megfelelő kényelemérzetet és biztonságot nyújtsanak, hanem hogy ezt a szintet tartósan tartani tudják.

SPECIFIKÁCIÓ

A Heli 6.9-e diesel motort használ, ami megfelel az EU és az US EPA követelményeinek. A Heli ZF váltórendszerrel felszerelt, Kessler első tengelyt alkalmaz ami nedves tárcsás fékrendszert tartalmaz. Rexroth hidraulika rendszer, ami segít energiát spórolni és csökkenti az olaj hőmérsékletét. A hidraulikus rendszer tartalmaz egy hidraulika olajnyomás visszajelzőt, különböző szivattyúrendszereket,  amely biztosítja a folyamatos [...]

Felhasználási területe széleskörű: bányákban, gyümölcsösökben, építkezéseken, és egyéb területeken.

SPECIFIKÁCIÓ