1–12 termék, összesen 14 db

A Genie® GS™-2669 RT terepes kivitelű ollós szerkezetű személyemelőt a szélsőséges terepviszonyokon folytatott munkákhoz fejlesztették ki.

SPECIFIKÁCIÓ

Elektromos

Genie GS-3369 DC

Csendes, károsanyag kibocsátás-mentes felhasználást biztosít a teljesen elektromos üzemű Genie® GS™-3369 típusú kosaras személyemelő.

SPECIFIKÁCIÓ

A Genie® GS™-5390 RT terepes kivitelű ollós szerkezetű személyemelőt a szélsőséges terepviszonyokon folytatott munkákhoz fejlesztették ki.

SPECIFIKÁCIÓ

Személyemelők

Genie GTH-2506

A Genie® GTH™-2506 egy kompakt szerkezetű, könnyedén manőverezhető teleszkópos rakodó, mely felhasználható akár a zsúfolt beltéri vagy kültéri munkavégzések során is.

SPECIFIKÁCIÓ

Személyemelők

Genie GTH-4018

A Genie® GTH™-4018 –at a biztosan megtérülő befektetés névjegyében tervezték. Ez a teleszkópos rakodó egy igazi igás ló.

SPECIFIKÁCIÓ

Személyemelők

Genie S-40 XC / S-40 TraX

Automata tengely pozícionálás a megnövelt terepjárási képesség érdekében, folyamatos nyomaték elosztás a tengelyek között, hogy minden kerék a megfelelő hajtással legyen terhelve.

SPECIFIKÁCIÓ

Személyemelők

Genie S-85 XC

A Genie® S®-80 XC™ & S-80 XC teleszkópos kosaras személyemelő egy frissített változata a korábban már közkedveltté vált teleszkópos személyemelőknek.

SPECIFIKÁCIÓ

Elektromos

Genie Z-30/20N

A Genie® Z®-30/20 N önjáró személyemelő csendes és káros anyag kibocsátás-mentes munkavégzést biztosít, akár a legérzékenyebb területeken is.

SPECIFIKÁCIÓ

A belső égésű motorral szerelt Genie® Z®-34/22 IC csuklós gémű személyemelő sokoldalú felhasználhatóságot kínál, lévén a nagyszerű mobilitási képességeinek és a kosár végtelen pozícionálási lehetőségeinek köszönhetően.

SPECIFIKÁCIÓ

Elektromos

Genie Z-34/22N

A Genie® Z®-34/22 N elektromos üzemű önjáró kosaras személyemelő csendes, károsanyag kibocsátás mentes üzemeltetést biztosít minden területen.

SPECIFIKÁCIÓ

Karos szerkezetű személyemelők

Genie Z-45 DC & FE

A Genie® Z®-45 DC & FE teljesen elektromos csuklós emelők ideálisak mind kül- mind beltéri munkavégzések során. Rendkívül alacsony zajjal jár az üzemeltetésük.

SPECIFIKÁCIÓ

A Genie Z-51/30J RT kitoló gémmel szerelt kosaras személyemelő kiválóan ötvözi a könnyed, precíz és biztonságos kezelhetőséget és a rendkívül sokoldalú pozícionálhatóságot és mobilitási képességet.

SPECIFIKÁCIÓ