Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Elektromos

GENIE Z-33/18

A Genie® Z®-33/18 N önjáró személyemelő csendes és káros anyag kibocsátás-mentes munkavégzést biztosít, akár a legérzékenyebb területeken is.

SPECIFIKÁCIÓ

Elektromos

Genie Z-30/20N

A Genie® Z®-30/20 N önjáró személyemelő csendes és káros anyag kibocsátás-mentes munkavégzést biztosít, akár a legérzékenyebb területeken is.

SPECIFIKÁCIÓ

A belső égésű motorral szerelt Genie® Z®-34/22 IC csuklós gémű személyemelő sokoldalú felhasználhatóságot kínál, lévén a nagyszerű mobilitási képességeinek és a kosár végtelen pozícionálási lehetőségeinek köszönhetően.

SPECIFIKÁCIÓ

Elektromos

Genie Z-34/22N

A Genie® Z®-34/22 N elektromos üzemű önjáró kosaras személyemelő csendes, károsanyag kibocsátás mentes üzemeltetést biztosít minden területen.

SPECIFIKÁCIÓ

Karos szerkezetű személyemelők

Genie Z-45 DC & FE

A Genie® Z®-45 DC & FE teljesen elektromos csuklós emelők ideálisak mind kül- mind beltéri munkavégzések során. Rendkívül alacsony zajjal jár az üzemeltetésük.

SPECIFIKÁCIÓ

A Genie Z-51/30J RT kitoló gémmel szerelt kosaras személyemelő kiválóan ötvözi a könnyed, precíz és biztonságos kezelhetőséget és a rendkívül sokoldalú pozícionálhatóságot és mobilitási képességet.

SPECIFIKÁCIÓ

Karos szerkezetű személyemelők

Genie Z-60/37 DC & FE

A Genie® Z®-60/37 DC teljesen elektromos önjáró személyemelő és a Genie® Z®-60/37 FEhybrid önjáró személyemelő tökéletesen felhasználható mind kül-, mind beltéri munkavégzések során.

SPECIFIKÁCIÓ