Heli képviselet

HELI LogoAz Anhui Forklift Group Co., Ltd (továbbiakban csak AFG) egy állami tulajdonú cég Kínában, Anhui tartományban.

Elődje a Hefei Mining Machinery Factory nevű cég, amit 1958-ben alapítottak.

Az AFG 1992-ben alakult, ipari és építőipari járművek gyártására és értékesítésére, kutatásra és fejlesztésre, valamint ezek alkatrészeinek értékesítésére. Jelenleg ez a cég a legnagyobb gyártó – és exportáló cég Kínában, a legszélesebb termék kínálattal és ipari kapcsolattal. A HELI 1991 óta az elmúlt 24 évben piacvezető márka Kínában, világviszonylatban pedig 2014 óta a vezető 20 targoncagyártó cég között a 7. helyen áll.

Az Anhui Heli Co, Ltd, mint az AFG-nek a leányvállalatát, 1996 óta a Shanghai-i tőzsdén jegyzik, (Tőzsdeszám: Anhui Heli 600761) az egyetlen targoncával foglalkozó cégként Kínában.

Az AFG egy, nemzetközileg fejlődő vállalkozás, aminek a technikai központját a legkitűnőbb és egyetlen nemzetközi gyárként díjazták a kínai targoncagyártó cégek között.

Kínában a legismertebb márkanév a HELI. A termékei megfelelnek az Európai CE Biztonsági Előírásoknak, ennek megfelelően CE bizonyítvánnyal, US EPA környezetvédelmi igazolással, és ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 minősítéssel rendelkeznek.

Keresse szakértő kollégánkat a Heli targoncákkal kapcsolatban is