Célunk a TOP 5!

2019 októberében, a HELI gyár megtartotta Globális Konferenciáját Heifeiben. Cégünket az a megtiszteltetés érte, hogy részt vehettünk ezen a neves eseményen.

Látogatásunk során elsőként találkozhattunk a legújabb termékekkel, amelyek számos új innovációt tartalmaznak. Meggyőződésünk, hogy sikerült jó néhány forgalmazóval hosszú távú üzleti – és nem utolsó sorban baráti – kapcsolatot kiépíteni.
Tavaly a 60. születésnapját betöltő cég ismét sikeres időszakról számolhatott be. Kína 28 éve piacvezető targoncaóriása 2016 óta a világ 7 legnagyobb targoncagyártói közé tört be. A HELI Kínában 24 direktértékesítő céggel áll kapcsolatban, és több mint 5000 főnek ad munkát. A cég globális terjeszkedése 2019-re eljutott arra a szintre, hogy már nem csak európai központtal, de észak-amerikai és dél-ázsiai központtal is rendelkezik. (HELI EUROPEAN CENTER/Franciaország/,HELI NORTH AMERICA/ USA/, HELI SOUTHEAST ASIA /Thaiföld/) A 3 nagy központ is kellet ahhoz, hogy mára már 150 országban 80 értékesítő partnerrel dolgozzanak világszerte. A HELI profilját széleskörű termék skála jellemezi, hiszen nagy választékot biztosít a logisztika és a raktározás széles területén. Hiszünk abban, hogy a jövőbeni közös munkánk és összefogásunk lehetővé fogja tenni, hogy a HELI nevet rövid időn belül a targoncagyártók világranglistájának az 5. helyére repítse. Az elmúlt évek időszakát nézve és a kínai technikai fejlődés határtalan merítési lehetőségét kihasználva ez abszolút nem vágyálom, hanem igenis komoly üzenet a világ többi targonca gyártójának.

GATHER IN HELI—WIN IN GLOBAL.

Targonca Trade 2000 Kft.
Ifj Molnár István